2023.05.30., kedd - Janka, Zsanett
Pécs: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Öngyilkos lett egy pécsi egyházi gimnázium diákja

frisshirek.hu, 2023. április 21. - 13:00
Öngyilkos lett egy pécsi egyházi gimnázium diákja

Az értesülést a rendőrség megerősítette azzal, hogy közölte, közigazgatósági hatósági eljárást indított.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Öngyilkosságot követett el a múlt héten a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának egyik tanulója

- értesült a hvg.hu, amely hírt a rendőrség megerősítette a lapnak. A megkeresésükre a hatóság azt a választ adta, hogy

a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában további tájékoztatást nem áll módunkban adni.

A lap megkereste az iskola igazgatóját valamint a fenntartó Zirci Ciszterci Apátságot is, akiktől azon nem érkezett reakció az ügyre. A hvg.hu azt is leszögezte, hogy korábban úgy tudták, hogy a fiatal az iskola területén vetett véget az életének, azóta azonban újabb információk szerint az eset a tragédia az iskolán kívül történt.

A kiemelt kép forrása: Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának Facebook-oldala

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.