2023.05.30., kedd - Janka, Zsanett
Pécs: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Gázvezeték-felújítás indul Pécs belvárosában

frisshirek.hu, 2023. április 16. - 09:21
Gázvezeték-felújítás indul Pécs belvárosában

Az E.ON tervezetten szeptemberig tartó beruházása hétfőn reggel indul és négy ütemben valósul meg.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rekonstrukcióval érintett területen lakó ügyfeleknek, akik korlátozott várakozási engedéllyel vagy behajtási engedéllyel rendelkeznek, a cég korlátlan közterületi várakozásra jogosító engedélyt biztosít a II. számú forgalomcsillapított övezetre, az érintett magánterületi parkolóhely megközelítésének akadályoztatási idejére. Az engedélyeket az Biokom Siklósi úti ügyfélszolgálatán (Siklósi út 52.) lehet átvenni.

A gyalogosforgalom a kivitelezés teljes időtartama alatt biztosított lesz.

A felújístás I. ütemének ideje alatt a Nagyflórián utca északi szakasza zsákutca lesz az Anna utca irányából. Autóval a Mária utcát a Kisflórián utca – Anna utca – Szent Mór utca- József utca – Hunyadi út útvonalon lehet elhagyni.

A felújításban érintett szakaszokon a teljes útburkolat megújul majd.

A Biokom Nonprofit Kft. kéri, a lezárt területen lévő háztartások a hulladéktároló edényeket a szokott módon helyezzék ki az épület elé – ha ott éppen árok lesz, akkor kicsit arrébb –, amelyeket a kivitelező cég dolgozói fognak minden alkalommal a Szent Flórián térre vinni, majd az ürítést követően visszahordani az épületek elé – közölte honlapján a társaság.

Az aktuális útfelújításokkal kapcsolatos forgalmi rend változásról bővebben a pecsiutfelujitasok.hu weboldalon tájékozódhatnak.

Grafika: biokom.hu