2023.05.30., kedd - Janka, Zsanett
Pécs: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Rendőrök várták az ötéves Valentint reggel a ház előtt

Sztipán Orsolya, 2023. április 12. - 07:13
Rendőrök várták az ötéves Valentint reggel a ház előtt

Nem igazán szeretné egyetlen szülő sem, hogy gyermekét rendőrök várják a ház előtt. Az ötéves Valentin azonban nagyon boldog volt, amikor kiderült, miért is vannak ott az egyenruhások, amikor ő éppen óvodába indul.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Nem mindennapi születésnapja volt egy kisfiúnak Pécsett.

Valentin édesanyja megkereste a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, mert örömöt szeretett volna szerezni kisfiának az ötödik születésnapján. A gyermek ugyanis nagy rajongója a rendőri munkának, még az óvodai farsangon is rendőrnek öltözött.

A rendőrök partnerek és segítőkészek voltak az ötlet kivitelezésében, és így történhetett meg, hogy

Valentint az ötödik születésnapján rendőrök várták a ház előtt.

A kicsit megilletődött gyermek hamar feloldódott, majd öröme még nagyobb lett, amikor kiderült, hogy rendőrautóval fog az óvodába menni aznap.

A különleges reggelről videót is tett fel oldalára a police.hu.

Van azonban egy testvére is Valentinnak, aki már hétéves, és az ő érdeklődése is a rendőrség munkájával kapcsolatos: a kisfiú kommandósnak készül. Máté az Athinay utcában lévő Mecsek Közterületi Támogató Alosztályra kapott meghívást, ahol megismerkedhetett kicsit közelebbről a kommandósok munkájának mindennapjaival.

A gyermekeknek ajándékcsomagot is adtak a rendőrök, akik felejthetetlen napot szereztek a testvérpárnak.

Fotó: Pixabay