2023.05.29., hétfő - Magdolna
Pécs: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Szemtanúkat keres a rendőrség

frisshirek.hu, 2023. április 06. - 18:01
Szemtanúkat keres a rendőrség

A Pécsi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendelkezésre álló adatok szerint március 30-án 5 óra 45 perckor egy ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsi közlekedett Pécsett, a Fő utcában az Örs utca felől a Makay út irányába. Haladása során a Fő utca – Makay út – Nyugati Ipari út kereszteződésében lévő körforgalomhoz érve az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a körforgalomban a Nyugati Ipari út irányából a Makay úton Pellérd felé közlekedő segédmotoros kerékpárnak. Az ütközés elkerülése végett a segédmotoros kerékpár vezetője vészfékezett, amelynek következtében a járművével elcsúszott, és 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen személygépkocsi vezetője a balesetet követően autójával a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Fotó: police.hu