2023.05.30., kedd - Janka, Zsanett
Pécs: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt, keresik

frisshirek.hu, 2023. április 03. - 17:41
Eltűnt, keresik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 69 éves nő eltűnése kapcsán.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Berdó Ferencné ügyében.

A nő hétfőn 3 óra körül Pécs, Tildy Zoltán utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Berdó Ferencné körülbelül 160-165 centiméter magas, normál testalkatú, szeme barna, haja jelenleg rövid, ősz. Vélhetően egy fehér járóbot van nála.

Utolsó ismert ruházata: világoskék kardigán, fehér póló, fehér, világos színű nadrág és nyári, „bebújós” cipő. Iratai valószínűleg nála vannak, egy fekete, nagyméretű pénztárcában.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható nőt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon – írja a police.hu.