2023.05.30., kedd - Janka, Zsanett
Pécs: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Együttműködési megállapodás a rendőrség és a Mecsekerdő Zrt. között

Sztipán Orsolya, 2023. március 31. - 15:37
Együttműködési megállapodás a rendőrség és a Mecsekerdő Zrt. között

Idén is aláírta a közös szerepvállalásról szóló dokumentumot a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Mecsekerdő Kft. Az együttműködés 2018 óta folyamatos a két szervezet között, és egyre több területet érint.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Megállapodás született a Mecsekerdő Zrt. és a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság között, amelyet ma, 2023. március 31-én írtak alá a vezető beosztású tisztségviselők.

Az egyezség nem újkeletű a szervezetek között, 2008-ban írta alá első ízben a két fél azzal a céllal, hogy

a bűnügyek felgöngyölítése és megelőzése érdekében kölcsönös segítséget nyújtsanak egymásnak. 

A ma megújított együttműködési megállapodás 2014-ben további szempontokkal bővült: a rendészeti szakterület is belekerült a dokumentumba, majd 2021-től a társadalmi kapcsolatok szélesítését és felelősségvállalásának előmozdítását, valamint a környezet- és természetvédelmi kultúra kialakításának elősegítését is a közös  szerepvállalások közé sorolták. 

A dokumentumot a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tanácstermében írta alá Dr. Szijártó István rendőr ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány és Ripszám István, a Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatója.

Az a színvonalas munka, amely eddig is működött a két szervezet között, a továbbiakban még magasabb szintre léphet azáltal, hogy továbbfolytatódik a közös feladatvállalás az említett területeken a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Mecsekerdő Zrt. között.

Fotó: police.hu, Krizmanics Zoltán