2023.05.29., hétfő - Magdolna
Pécs: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Valaki megpróbálta ellopni Szczecin városának fő látványosságát, Gaceket, a dagadt macskát

frisshirek.hu, 2023. március 30. - 18:00
Valaki megpróbálta ellopni Szczecin városának fő látványosságát, Gaceket, a dagadt macskát

A hatéves, enyhén pufók, fekete-fehér Gacek Cica, azaz lengyelül Kot Gacek óriási sztár, mondhatni celebmacska, egy látványosság a lengyelországi Szczecin városában, sőt a helyi boltok az arcképével díszített tárgyakat is árulnak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A cicát a Daily Mail brit bulvárlap cikke sztárság ide, sztárság oda,

megpróbálta ellopni valaki,

de Gacek bekúszott egy autó alá, így a nő, aki kinézte magának, végül beült egy taxiba a sikertelen kísérlet után.

A macska gondozói minderről természetesen beszámoltak: „Egy bizonyos teremtmény március 20-án, kicsivel reggel 7 után úgy döntött, hogy megpróbálja ellopni Gaceket. Természetesen nem jött össze. Gacek elfutott, és elrejtőzött egy autó alatt. A macskarabló is megijedt, az egészet egy megbízható ember látta a környékről. A rablási kísérlet ezután befejeződött. Nyomatékosan nem ajánljuk, hogy valaki ilyesmivel próbálkozzon. Gaceket kamerák és az emberbarátai figyelik, szóval reméljük, senkinek nem lesz többé ilyen hülye ötlete”.

A tolvajjelöltet a közösségi médiában köröztetik, egyelőre kitakart arccal, hiszen a „gazdák” el akarják kerülni a problémákat, de „ha kell, megvan minden”, szúrta ki az írást a telex.hu.

Fotó: Gacek Facebook-oldala