2023.05.30., kedd - Janka, Zsanett
Pécs: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Kórházi VIP-ellátást kapnak mostantól a nemzet sportolói és színészei

frisshirek.hu, 2023. március 30. - 21:00
Kórházi VIP-ellátást kapnak mostantól a nemzet sportolói és színészei

Kibővítették azok körét, akik kiemelt egészségügyi ellátásra jogosultak az Észak-pesti Centrum Kórház – Honvédkórházban – a kormányrendeletet szerdán írta alá Orbán Viktor.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Csütörtöktől

  • a Nemzet Színésze címet viselők és a velük egy háztartásban élő házastársuk, élettársuk, valamint
  • a Nemzet Sportolója címet viselők és a velük egy háztartásban élő házastársuk, élettársuk is bekerült a kórházi VIP-tagok közé.

A Honvédkórházban az eredeti rendelet szerint a honvédelmi, rendvédelmi alkalmazatottak és a vasutasok (illetve hozzátartozóik) mellett eddig ellátásra jogosult volt például a védett személy és jogszabály alapján állami vezetői juttatásként egészségügyi ellátásra jogosult személy, illetve a Corvin-lánc Testület tagja, valamint közeli hozzátartozója is - írja a telex.hu.

Fotó: Honvédkórház weboldala