2023.05.29., hétfő - Magdolna
Pécs: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Elítélték a nemi szervét mutogató pécsi hajléktalant

Sztipán Orsolya, 2023. március 30. - 18:13
Elítélték a nemi szervét mutogató pécsi hajléktalant

Már több alkalommal is meggyűlt a baja a törvénnyel annak a hajléktalan férfinak, akit most több mint két év fegyházra ítéltek. Nőket leszólítva, a nyílt utcán maszturbált, egyik esetben egy általános iskola előtt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Többszörösen visszaeső bűnözőként két év három hónap fegyházban letöltött büntetést szabott ki szeptember 28-án a Pécsi Törvényszék egy hajléktalanra, aki kétrendbeli szeméremsértés vétsége miatt állt a bíróság elé – olvasható a Pécsi Törvényszék oldalán. K.I. vádlott szeméremsértés miatt többször is állt már bíróság előtt. Halmazati büntetésként három évre eltiltották a közügyektől is.

A férfi Pécsett, 2021. szeptemberében leszólított egy nőt a buszmegállóban. Pénzt kért tőle, de a nő nem adott neki. A hajléktalan „nagyon dögösnek” nevezte, és dicsérte a külsejét, majd a nadrágját lehúzva és közben a nőt nézve maszturbálni kezdett. Amikor a nő és a buszmegállóban állók rászóltak és jelezték, hogy kihívják a rendőrséget, a férfi abbahagyta a szeméremsértő cselekvést, de áttérve az út másik oldalára egy padon folytatta, amit abbahagyott.

Ugyanez a férfi két nap múlva megjelent az egyik pécsi általános iskola előtt is, ahol szintén önkielégítést végzett. Egy arra járó nőt ezúttal is leszólított, és arra akarta rávenni, hogy nézze, amit csinál. Ez a sértett is jelezte, hogy szól a rendőrségnek, mire a hajléktalan felhúzta a nadrágját és elment.

A pécsi férfi mindkét esetben ittas állapotban volt.

A rendőrségen tett feljelentéseknek köszönhetően elfogták a pécsi férfit, és jogerős ítéletet hoztak ellene. A kiszabott büntetés alatt nem bocsátható feltételes szabadlábra.

Fotó: Pixabay