2024.04.16., kedd - Csongor
Pécs: 4o - 4o
Az ország 19 megyéjében

Ráczé Földi Judit állítja, élő kapcsolat van a végrehajtói maffia és Orbán Viktor között

Erdei Luca | 2023. március 30. - 12:50
Ráczé Földi Judit állítja, élő kapcsolat van a végrehajtói maffia és Orbán Viktor között

A felcsúti fociakadémia ügyével magyarázta Ráczné Földi Judit országgyűlési képviselő, Székesfehérvár ellenzéki frakciójának tagja online sajtótájékoztatóján. Eszerint bár a DK évekkel ezelőtt kiperelte azokat a számlákat, amelyek a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány TAO költéseit igazolják, az alapítvány jogerős bírósági döntés ellenére sem adta át mindet, viszont Schadl György lett a végrehajtó az ügyben.

Amikor évekkel ezelőtt kipereltük azokat a számlákat, amelyek a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány TAO költéseit igazolják, az alapítvány jogerős bírósági döntés ellenére sem adta át mindet, a pártnak. Nem sokkal azután, hogy végrehajtásig jutott az ügy, egyszer csak minden előjel nélkül változott a végrehajtó személye és a fideszes végrehajtó maffia feje, Schadl György lett a végrehajtó az ügyben. Ez a kapcsolat Orbán Viktor és Schadl György között

 – hangzott el Ráczné Földi Judit online sajtótájékoztatóján szerdán.

Az országgyűlési képviselő (DK) szerint így történhetett meg, hogy a mai napig nem vették el Schadl végrehajtói engedélyét. Az ellenzéki párt véleményét tolmácsolva Ráczné azt mondta, a felcsúti TAO-per utóélete is bizonyítja, hogy Orbán Viktor is számíthatott Schadl György szolgálataira, akinek feladata az lett volna, hogy végrehajtsa a jogerős bírósági ítéletet, és lefoglalja a felcsúti fociakadémia kiperelt számláit. Ez azonban soha nem történt meg.

Ezt a gyanút csak megerősíti, hogy előzetes letartóztatás ide, vádemelés oda, a mai napig Schadl György, a felcsúti TAO ügy végrehajtója. Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor még nem tudja, ki pótolhatná az eddig jól bevált Schall Györgyöt a felcsúti taoszámlák eltitkolásában. Ezért a börtönrácsokon is túlnyúlik a végrehajtói maffia fejének megbízatása

- jelentette ki. Majd a székesfehérvári ellenzéki frakció tagja hozzátette

Schadl György azóta börtönben van, a megbízói azonban továbbra is ott ülnek az ország vezetésében és addig semmiért sem fognak felelősséget vállalni, amíg nem bukik el maga az Orbán-rendszer.

Fotó: Ráczné Földi Judit Fb oldala