2023.05.30., kedd - Janka, Zsanett
Pécs: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Így segíthet ön is a beteg gyerekekkel foglalkozó pécsi alapítványnak

frisshirek.hu, 2023. március 29. - 08:23
Így segíthet ön is a beteg gyerekekkel foglalkozó pécsi alapítványnak

15 éve működik a pécsi Nevetnikék Alapítvány. Nemrég a hivatalos Facebook-oldalukon kértek segítséget. A közösségi megmozdulásnak hála már most összegyűlt 500 ezer forint, de a cél még messze van. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Nevetnikék Alapítvány dolgozói a legutóbbi Facebook-posztjukban köszönetet mondtak azoknak az embereknek, akik támogatják a munkájukat. Az alapítványnak segítségre van szüksége ahhoz, hogy  munkájukat hatékonyan és gördülékenyen folytathassák. A Nevetnikék Alapítvány célja a kórházban fekvő beteg gyermekek gyógyulásának elősegítése, továbbá rendszeresen toboroznak önkénteseket. 

Támogatni a nevetnikek.hu oldalon keresztül lehet.

Annyira szuperek vagytok, hogy ennyien mellénk álltatok, már több mint 500 ezer forint a rendszeres támogatásaink összege! Nagyon reméljük, hogy még sok csúcsszuper ember van, akik a támogatásukkal segítenek nekünk nevettetni a kórházakban, mert 1.500.000 Ft a cél. Az 500 ezer forintból a jelenlegi élményfoglalkozásokat tartó önkénteseinket ezután is képezni tudjuk, hogy változatos foglalkozásokkal gyógyíthassák a kis betegeket a kórházban. Hálásak vagyunk a támogatásokért, viszont ez csak a takaréklángot jelenti a Nevetnikéknél. Mi szeretnénk ott lenni MINDEN NAP A BETEG GYEREKEINK MELLETT, ehhez viszont másfél millió forintra van szükségünk havonta. Köszönjük, hogy itt vagy, és neked is fontos amit csinálunk. Csak annyit kérünk, hogy ha még nem tetted meg, szállj be Te is havonta egy ezressel, mert a sok kicsi nálunk tényleg sokra megy!

- írták a Facebook-oldalukon.

Ezt lehet tenni március 31-én

Az alapítvány dolgozói felhívták a figyelmet arra, hogy március 31-én a születésnapot ünneplik, amihez bárki csatlakozhat, aki valamilyen kék és sárga kiegészítőt ölt magára, és erről készít egy képet, amit megoszt a Facebookon, valamint természetesen betaggeli a Nevetnikék alapítványt is. A dolgozók ezzel szeretnék felhívni a figyelmet a munkájukra.

Kép: Pexels