2023.05.29., hétfő - Magdolna
Pécs: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Megfenyegetett egy rendőrt, letartóztatták a pécsi férfit

frisshirek.hu, 2023. március 25. - 13:45
Megfenyegetett egy rendőrt, letartóztatták a pécsi férfit

Letartóztatták azt a férfit, aki társaival együtt egy rendőrt fenyegetett meg egy pécsi edzőteremben – számolt be a bíróság döntéséről a Nemzeti Védelmi Szolgálat.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az MTI-nek eljuttatott szombati közleményből kiderül, a férfit néhány napja fogták el, miután minden ok nélkül kötött bele egy rendőrbe egy pécsi edzőteremben társaival együtt, és azt akarta kiprovokálni, hogy verekedés legyen.

Mi van te kutya? Egy köcsög rendőrkutya vagy, nem? Te rendőrkutya kint megvárunk, és elkapunk

– hangzott el a férfi szájából a fenyegetés a Nemzeti Védelmi Szolgálat közleménye szerint.

A gyanúsított aztán másnap, majd az azt követő napon is visszatért az edzőterembe társaival, és kifejezetten a fiatal rendőrt keresték, akibe korábban belekötöttek.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat a harmadik alkalomnál lépett közbe, a pécsi rendőrkapitányság nyomozóinak segítségével pedig elfogták a 46 éves gyanúsítottat és 18 éves társát. 

A bíróság azután rendelte el a 46 éves gyanúsított letartóztatását, hogy ellene több erőszakos bűncselekmény miatt is eljárást folytatnak – derül ki a közleményből.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat az alábbi videót közölte az esetről

Kiemelt fotó: illusztráció/Pixabay