2023.03.31., péntek - Zalán
Pécs: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Idén lesz a 15. Fishing on Orfű Fesztivál

Sztipán Orsolya, 2023. március 17. - 13:30
Idén lesz a 15. Fishing on Orfű Fesztivál

Bár még csak március van, de már érdemes a naptárba bejegyezni az orfűi fesztivál időpontját. A szabadtéri koncert-hangulatot kedvelők számára ismét egy nagyszerű program szerveződik a közkedvelt helyszínen június 28-a és július 1-je között.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Idén lesz, hogy 15. alkalommal rendezik meg a nagysikerű Fishing on Orfű Fesztivált. Ebben az évben június 28. és júl.1-je között látogathatók a rendezvények a népszerű helyszínen. A szálláslehetőségek fogynak, érdemes minél előbb foglalni, akár Orfű környékén is.

Mit is élhet át, aki ellátogat a fesztiválra?

Az esemény-dömpingből mindenki fog találni olyan programot, amely a saját érdeklődésének megfelelő, hívja fel rá a figyelmet az MTI. A fellépők a két Nagyszínpadon, a Nagysátorban, az Amondó Színpadon fognak zenélni, de helyszínül szolgál a Borfalu, A Tűzhöz közel és a Víziszínpad is.

A zenei paletta pazar felhozatalú, csak néhány név a rengeteg, nívós zenekar és zenész közül:

Galaxisok, Quimby, Péterfi Bori @Love Band, 30Y, Kiscsillag, Ganxsta Zoli és a Kartell, Kontroll Csoport, Akela, VHK, Idegen, Hiúz, Slogan, Teddy Queen, Szia Anya, Gazsi Rap Show, Mikee Mycanic, Karácsony János, Raklap, Kolibor, de lesz komolyzene az erdőben is, illetve a Tilos Rádió Party éjjelente….. nem lehet felsorolni az összes bravúros fellépőt, nézzék meg ezt az oldalt, és válogassanak kedvükre!

A zenén kívül is lesz élet a fesztiválon, és az ez élet elsősorban azt a fantasztikus  fesztivál-hangulatot jelenti, amely az eddigi években is uralta a Fishing on Orfű napjait.

A rendezvény nemcsak a zenerajongók, hanem a gasztronómia és egyéb, érdekes programok iránt vonzódó közönség számára is emlékezetes. Még alakulóban van néhány program, de már lehet tájékozódni a rendezvény honlapjáról, hogy mire számítson, aki ellátogat a fesztiválra.

Videók: youtube