2023.03.31., péntek - Zalán
Pécs: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Lebukott a mosószert hazudó nő: ötven kiló dohányt talált nála a NAV

Sztipán Orsolya, 2023. március 10. - 14:05
Lebukott a mosószert hazudó nő:  ötven kiló dohányt talált nála a NAV

Lebuktatták a NAV-osok azt a sofőrt, aki Baranya vármegyében mosópor-szállítást hazudott a hatóság embereinek, de kiderült, hogy ötven kiló dohányt vitt az autójában.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Lebukott egy nő Baranya Vármegyében, akinél ötven kilogrammnyi dohány találtak. Az MTI információja szerint az adózatlan, vágott dohányárut az autójában  rejtette el. 
A hírügynökség a NAV facebook-oldalán lévő közleményre hivatkozva azt írja, hogy amikor az 58-as számú út baranyai részén a pénzügyőrök az autót félreállították, az gépkocsi sofőrje a csomagok tartalmát firtató kérdésre azt válaszolta, hogy mosópor van a nylonzsákokban.
A NAV-osok azonban ellenőrizték a "mosóporos" zacskókat, és nem ruhamosáshoz felhasználható tisztítószert, hanem dohányt találtak bennük.

Az ötven kilogrammnyi termék több mint három millió forint értékű.

A lebukott nő nem tudott megfelelő magyarázatot adni arról, hogy honnan származik az áru, ezért a NAV munkatársai lefoglalták azt, és feljelentést tettek a nő ellen költségvetési csalás elkövetésének alapos gyanúja miatt.
Fotó: NAV facebook oldala