2023.03.31., péntek - Zalán
Pécs: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Elhunyt az idős hölgy, akit a Biokom NKft. autója gázolt el Pécsett

Sztipán Orsolya, 2023. március 07. - 13:50
Elhunyt az idős hölgy, akit a Biokom NKft. autója gázolt el Pécsett

Péterffy Attila, Pécs polgármestere, tájékoztatót küldött lapunknak a városban ma reggel történt halálos kimenetelű balesettel kapcsolatban. A Biokom NKft. tulajdonában lévő hulladékszállító autó gázolt el egy idős hölgyet, aki a helyszínen életét vesztette.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Halálos gázolással kapcsolatban küldött szerkesztőségünknek tájékoztatót Pécs polgármestere.

Péterffy Attila a közleményében arról ír, hogy halálos baleset történt ma reggel 7.30 körül Pécs Uránvárosban.

A Biokom NKft. hulladékgyűjtést végző teherautója a Bánki Donát utcában haladt, amikor elgázolt egy idős hölgyet, aki a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

A körülmények egyelőre tisztázatlanok, a rendőrségi vizsgálat tart. A hulladékgyűjtést végző autó személyzetét a történtek nagyon megviselték, az autót vezető sofőr sokkos állapotba került.

A tragikus kimenetelű balesetet okozó teherautó a Biokom NKft. tulajdonában van, a társaság mindenben együttműködik a hatóságokkal.

Péterffy Attila azt írja a közleményben:


A vizsgálat lezárultáig a Biokom NKft. és Pécs önkormányzata további információt nem oszt meg a nyilvánossággal. Osztozom az elhunyt pécsi asszony szeretteinek fájdalmában.

Fotó: pixabay