2023.03.31., péntek - Zalán
Pécs: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Pécs Kertvárosban szöges kolbászokat szór szét valaki

Sztipán Orsolya, 2023. február 28. - 07:35
Pécs Kertvárosban szöges kolbászokat szór szét valaki

Felháborító dolog történik mostanában Pécs Kertvárosában. A kutyás gazdik figyeljenek, nehogy kedvencük szöges kolbászt vegyen a szájába!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kegyetlen emberre utaló kutyák elleni cselekedetek történnek az utóbbi napokban Pécs kertvárosi utcáin.

A pecsma.hu információi olvasói jelzésekre alapul. A megkeresés arról szólt, hogy a kutyasétáltató gazdik

szögekkel tűzdelt húsdarabokat találtak

Kertváros utcáin, amelyeket, ha a kutyák megesznek, komoly tragédia is bekövetkezhet.

A hétvégén a Nagy Imre úton, majd egy másik napon a kertvárosi kutyafuttató területén talált szögekkel televert kolbászdarabokat az egyik gazdi. A szándék elég egyértelmű: a kutyák gyanútlanul megennék ezeket a finom falatoknak tűnő húsdarabokat, ha a gazdák nem figyelnének rájuk eléggé.

Az oldal úgy tudja, hogy nem ez az első eset, amikor a négylábú kedvencek ellen „akcióznak” ismeretlenek. Megtörtént régebben, hogy olyan ételt szórtak, tettek ki ismeretlen tettesek a kutyák számára könnyen elérhető helyekre, amelyek patkányméreggel, fagyállóval voltak átitatva.

A frisshirek.hu megkereste a Pécsi Rendőrkapitányságot az üggyel kapcsolatban. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket!

Fotó: Pécs város- Pécs kertváros facebook oldala, pixabay