2023.03.31., péntek - Zalán
Pécs: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Vasúti sínanyag vásárlására is lehet ajánlatot tenni

Sztipán Orsolya, 2023. február 25. - 08:15
Vasúti sínanyag vásárlására is lehet ajánlatot tenni

Az Almamelléki ÁEV pályájának felújítása során eladó vált vasúti pályaelemeket hirdetett meg a Mecsekerdő Zrt.  Akinek szüksége van rá, március 17-ig tehet ajánlatot.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Vasúti sínanyagokhoz lehet hozzájutni a Mecsekerdő Zrt. ajánlati felhívása alapján. A cég felújítja az Almamelléki ÁEV pályáját, és a munkák során már feleslegessé vált sínanyagok eladására ajánlattételi felhívást tett közzé.

A Zrt. az alábbi tételekre várja az ajánlatokat:

  • vasúti sínanyag vegyes méretben (9-10-12 kg/fm) kb. 4 vkm
  • vasúti kötőelemek (kb. 4 vkm-re):
  • síncsavar
  • alátétlemez
  • heveder

Aki személyesen is szeretné megnézni, mit vásárol, annak előzetes egyeztetés során időpontot biztosítanak az alábbi helyszínen: 7934 Almamellék Vasútállomás.

Március 17-ig van lehetőség ajánlatot tenni a titkarsag@mecsekerdo.hu email címen keresztül, de Reith Gábor vasútüzemi vezető bővebb információkkal is szolgál, ha keresik őt a 06-30/663-0987-es telefonszámon.

Az ajánlatok elkészítésénél figyeljenek rá, hogy ajánljanak meg egységárat (Ft/kg), és jelöljék meg pontosan a mennyiséget is (kg, db, teljes tétel)!

Az ajánlattevő Mecsekerdő Zrt. lehetőséget biztosít arra, hogy megvétel esetén a tételek kiválogatásra kerüljenek.

További információt a Mecsekerdő Zrt. honlapján találnak.

Fotók: Mecsekerdő Zrt. Facebook-oldala