2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -6o - -6o
Az ország 19 megyéjében

Évzáró bulik Pécsett

Arató Klári, 2022. december 30. - 16:50
Évzáró bulik Pécsett

Egymást érik a jobbnál jobb koncertek Pécsett az év utolsó napjaiban – és még nincs vége: ma este Neoton Familia koncert lesz, 31-én pedig egész estés buli vár mindenkit a baranyai megyeszékhelyen.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Aki siet, még odaérhet a Lauber Dezső Sportcsarnokba, ahol ma este a Neoton Familia ad szuperkoncertet.

December 31-én este 19 órától indul a buli Pécsett a Széchenyi téren, majd egy felvezető műsor után 20:30-tól egy ízig vérig pécsi zenekar, a Mehringer lép színpadra.

A szervezők gondoskodtak a hangulat fokozásáról: 22 órától a vidám, szórakoztató pécsi zenekar, a Kubalibre lép színpadra. Az együttes kellemes zenéjük egyaránt tartalmaz rock és pop elemeket.

A következő fellépő a ’80-as, ’90-es évek világába kalauzol bennünket, hiszen 23.30-tól Stranger Chriss az "All Time Hits" partyra kerül sor, ahol az R&B, reggae, hip-hop és dance kerül fókuszba.

Éjfélkor felhangzik a Himnusz, majd egészen 2 óráig folytatódik Stranger Chriss bulija.

Aki pedig megéhezne vagy megszomjazna, a Széchenyi térre kitelepül több borászat, étel- és italárusok kínálatából kedvére válogathat.

Fotó: illusztráció, canva.com