2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -6o - -6o
Az ország 19 megyéjében

Újra szilveszteri buli Pécsett

frisshirek.hu, 2022. december 19. - 18:55
Újra szilveszteri buli Pécsett

A covid időszak miatti kihagyás után idén végre újra a városi szilveszteren búcsúztathatjuk az évet, ráadásul vérbeli pécsi zenekarokkal!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

December 31-én 19 órától indul a felvezető party a Széchenyi téren, majd 20.30-tól a Mehringer lép színpadra. A Mehringer ízig vérig pécsi zenekar, akiket a pécsi éjszaka kovácsolt egy csapattá. Stílusukat illetően a régi idők rocktörténelméből nyert fűszereket izgalmasan ötvözik a mai fülbemászó dallamokkal és őszinte szövegeikkel – tudta meg a Frisshírek a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. közleményéből.

A szervezők beszámoltak arról, hogy Szilveszter napján

  • 22 órától a vidám, szórakoztató pécsi zenekar, a Kubalibre fokozza a hangulatot. Könnyed tánczenéjük egyaránt tartalmaz rock és pop elemeket, dalszövegeik pedig a punktól egészen az irodalomig kalandoznak.
  • A ’80-as, ’90-es évek világába kalauzol 23.30-tól Stranger Chriss az "All Time Hits" party keretében, ahol az R&B, reggae, hip-hop és dance kerül fókuszba.
  • Éjfélkor felhangzik a Himnusz, majd 02.00-ig folytatódik Stranger Chriss bulija.
  • A Széchenyi térre kitelepül több borászat, válogathatunk az étel- és italárusok kínálatából, de lesznek partykellékek is.  

Akiknek esetleg nem jut hely a színpad közelében, az LED-falon követheti a színpadi produkciókat.

Fotó: illusztráció, canva.com