2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

A rendőrök is ajándékoznak Baranyában

frisshirek.hu, 2022. december 19. - 16:15
A rendőrök is ajándékoznak Baranyában

A baranyai rendőrök idén is összefogtak a nemes cél érdekében és csatlakoztak a cipősdoboz elnevezésű akcióhoz, amely során közel száz, ajándékokkal teli dobozt gyűjtöttek össze.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrök nem titkolt célja, hogy hozzájáruljanak a rászoruló családok boldog karácsonyához. Az adományokat a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Pécsi, a Komlói, a Mohácsi, a Siklósi és a Szigetvári Rendőrkapitányság karácsonyfája alatt gyűjtötték - adta közre a police.hu.

A felajánlások egy részét az adományozó rendőrök nevében Balogh László rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes december 13-án Pécsett adta át Udvaros Renátának, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezet igazgatójának.

Az ajándékokat a Magyar Vöröskereszt munkatársai osztják szét a rászoruló családok között.

Fotó: police.hu