2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Újabb elismerés Pécsnek

frisshirek.hu, 2022. december 16. - 15:50
Újabb elismerés Pécsnek

Kulturális turizmusért díjat kapott Pécs az Art is Business Közösségtől, az elismerést a fővárosban vette át a polgármester.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A díjat odaítélő szervezet fő célkitűzése, hogy ösztökélje a vállalatok és a művészeti világ összekapcsolását, és felhívja a figyelmet a művészeti menedzsment fontosságára -írta.

Számomra a díj azt jelzi, hogy a szakmai közösség is úgy látja, Pécs jó úton halad afelé, hogy az ország fontos kulturális decentruma legyen

- írta Péterffy Attila, Pécs polgármester posztjában.

Köszönöm azoknak a kulturális intézményeknek, civil szervezeteknek és hivatali dolgozóknak is a munkáját, akik hozzájárultak ehhez a rangos elismeréshez

- tette hozzá.

Fotó: Péterffy Attila Facebook-oldala