2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -6o - -6o
Az ország 19 megyéjében

130 év mögöttünk - 130 fa előttünk

frisshirek.hu, 2022. december 09. - 20:40
130 év mögöttünk - 130 fa előttünk
Jubileumi kiserdő ültetésével ünnepelte a pécsi vízszolgáltató megalakulásának 130. évfordulóját. Az eseményen a pécsi polgármester is részt vett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Tettye Forrásház 130 éve biztosítja Pécs vízellátását, melynek apropóján az uránvárosi Péchy Blanka téren és a környékén 130 kőris, hárs, cédrus, illetve fenyő facsemetéket ültettek el a cég munkatársaink, az igazgatóság tagjai és Pécs város polgármestere – írták a közösségi média oldalukon.

A facsoport létrejöttét kísérő gondolat szerint társaságunk a várost átszövő, láthatatlan vezetékhálózat és a közműrendszer nélkülözhetetlen létesítményei mellett az elültetett fákkal is maradandó, a reményeink szerint újabb 130 évre szóló nyomot hagyhat a városon

- fogalmazták meg az akció filozófiáját.

Fotók: Tettye Forrásház Facebook-oldala