2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Polgármester bábelőadáson

frisshirek.hu, 2022. december 09. - 10:53
Polgármester bábelőadáson
Nem sűrűn fordul elő, hogy egy nagyváros polgármestere az estéjét egy bábszínházban tölti - és még jól is érzi magát. Pécsett ez pedig megtörtént.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Péterffy Attila, pécsi polgármester mosolyogva ült az egyébként gyerekeknek szóló bábelőadáson, szemmel láthatóan lekötötte a figyelmét a cselekmény.

Rendhagyó előadáson vettünk részt Nyőgédi Lajos alpolgármester úrral a Bóbita Bábszínházban: ingyenes előadást ajándékozott a pécsi önkormányzat olyan rászoruló gyerekeknek és szüleiknek, akik nem tehetik meg a mindennapok során, hogy színházba járjanak

- árulta el posztjában szokatlan látogatásának okát.

Meghitt, felemelő és gondtalan volt az esemény, ahol ,,Az elveszett szaloncukor" című rendhagyó karácsonyi mesét tekintettük meg

- részletezte.

Remek előadás volt, köszönjük a Bóbita bábszínészeinek a színvonalas előadást! Bízom benne, hogy a gyerekek is hasonlóan jól érezték magukat!

- zárta sorait a kellemesre sikerült estével kapcsolatban.

Fotók: Péterffy Attila Facebook-oldala