2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -4o - -4o
Az ország 19 megyéjében

Dibuszt hozta a Mikulás a pécsi kapusnövendékeknek

frisshirek.hu, 2022. december 09. - 07:20
Dibuszt hozta a Mikulás a pécsi kapusnövendékeknek
Igazán különlegesre sikerült a PMFC kapusévzáró rendezvénye, hiszen egy váratlan vendég, egy igazi ikon toppant be a buli közepébe.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A pécsi fociklubnál már hosszú múltra tekint vissza, hogy az év végéhez közeledve a PMFC kapusai és kapusedzői közösen összegyűlve együtt zárják az esztendőt. Az elmúlt két évben a járvány miatt elmaradt a buli, de az idén Sólyom Csaba kapusedző koordinátor szervezésében ismét megtartották ezt a tradicionális közösségi összejövetelt. Ezen a legkisebbektől a legidősebbekig, fiú és lány hálóőreink, valamint edzőink kivétel nélkül részt vettek – olvasható a sportklub weboldalán.

Az idei kapuévzárónk különlegessége volt, hogy első szóra elfogadta a meghívásunkat egykori saját nevelésű NB I-es kapusunk, Dibusz Dénes, aki a pécsi éveket követően 2014 óta szinte kirobbanthatatlanul őrzi a rekordbajnok és a nemzetközi porondon is brillírozó Ferencvárosi TC portáját, valamint hosszú ideje meghatározó tagja a magyar válogatottnak. Dénes szabadságát megszakítva örömmel érkezett vissza egykori alma materébe

- írták.

A korosztályok edzéseinek befejeztével szépen megteltek a széksorok a kovácstelepi bázis konferenciatermében, majd Sólyom Csaba bemutatta mellette ülő meghívottaikat, a már említett Dibusz Dénest és egykori kapustársát, a PMFC NB II-es labdarúgócsapatának hálóőrét, Helesfay Donátot, illetve ikonikus kapustrénerüket, Idősebb Bogyay Zoltánt, valamint a klub utánpótlás szakmai igazgatóját, Kulcsár Árpádot.

Fotó: PMSC Facebook-oldala