2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -4o - -4o
Az ország 19 megyéjében

Vadonatúj parkoló Pécsett

frisshirek.hu, 2022. december 08. - 10:10
Vadonatúj parkoló Pécsett
Egy héten belül a második új parkolót vehették használatba a kertvárosiak. A Littke József utcában nemrég átadott 14 férőhelyes parkolóval párhuzamosan az önkormányzat városüzemeltetési cége, a BIOKOM NKft. a Nagy Imre út 134-136-138-as számok előtt is új parkolóhelyet épített. Ebben 16 autó fér el.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

"A környéken élők azzal a kéréssel fordultak a terület önkormányzati képviselőjéhez, a Pécs Jövője városvezető frakciószövetség tagjához, Fogarasi Gáborhoz, hogy bővítsük itt a parkolóhelyek számát, mert a lakók nem tudnak leparkolni az otthonuk közelében" - fogalmazott Péterffy Attila, pécsi polgármester posztjában. 

Képviselő úr közbenjárásával, gondos tervezést követően épült meg az új parkoló, amely hosszú távon is elég férőhelyet biztosít az itt élők számára

- írta.

A most kialakított, frissen aszfaltozott parkolók összesen 16 gépkocsi számára biztosítanak megállóhelyet

- tette hozzá.

A Fogarasi Gábor választókerületi keretéből finanszírozott munkálatok még nyáron kezdődtek, a Biokom szakemberei a parkolók kialakítása mellett a csapadékvíz-elvezetést is megoldották, valamint az érintett részeken a járdafelületeket is megújították. A beruházással a terület közvilágítása is fejlődött, hiszen két új napelemes kandelábert is telepítettünk két világítótesttel.

Fotó: Péterffy Attila Facebook-oldala