2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -6o - -6o
Az ország 19 megyéjében

Újszülött pécsi „Mikulások” és boldog édesanyák

frisshirek.hu, 2022. december 08. - 09:10
Újszülött pécsi „Mikulások” és boldog édesanyák
Egy különleges meglepetéssel kedveskedtek a PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika dolgozói az újszülött babáknak és az édesanyáknak: fotómontázst készítettek a legkisebb „Mikulásokról”.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

„Az összeállítás képviselni hivatott az Anyák egymásba kapaszkodó erejét, s a gyermekágyas megélésük életre szóló összefonódását, hiszen ezek az első napok egy gyermek világra hozatalát követően örökre meghatározóak maradnak" – írták a klinika dolgozói közösségi média posztjukban.

Újra magunkénak érezhetjük az év egyik legcsodásabb időszakát, az áhítattal teli ünnepvárást. Eme meghitt hangulathoz szeretnénk hozzájárulni az idei „kis Mikulásokról” és édesanyjukról készült fotómontázzsal, kérjük fogadják őket szeretettel!

- tették hozzá.

A klinika munkatársai fontosnak tartották megjegyezni, hogy az intézmény megújulása körüli átszervezések kapcsán nagy figyelmet fordítottak arra, hogy zökkenőmentes legyen az ellátás, de egyúttal megragadták az alkalmat, hogy  megköszönjék az őket választó családok bizalmát, türelmét és együttműködését.

Reméljük, hogy az eredményt mindannyian sokáig élvezhetjük majd

– írták.

Szívből gratulálunk a jelenleg klinikánkon tartózkodó Édesanyáknak, köszönjük a képen való szerepléshez a hozzájárulásukat. Kívánunk Mindenkinek jó egészséget és további békés, szép ünnepvárást!

Fotó: PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Facebook-oldala