2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Pécs: -6o - -6o
Az ország 19 megyéjében

Bosszút állt a megelőzött autós

frisshirek.hu, 2022. december 07. - 07:45
Bosszút állt a megelőzött autós
A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki egy közlekedési szituáció miatt támadt a másik gépkocsivezetőre.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A vádirati tényállás szerint a férfi 2022 augusztusában, Szigetvár irányából közlekedett gépkocsijával Pécs felé, amikor egy tehergépkocsi megelőzte. Az előzést követően a teherautó közvetlenül a vádlott által vezetett gépkocsi elé tért vissza, emiatt a vádlottnak fékeznie kellett, melytől ideges lett. Az előzést követően a férfi végig a tehergépkocsi mögött haladt, majd miután Pécsre értek, a vádlott megelőzte az előtte haladó autót és rendőrlámpa piros jelzésénél megálltak - írta a Baranya Megyei Főügyészség.

A vádlott a megállást követően kiszállt a gépkocsijából és hangosan szitkozódva odalépett a tehergépkocsi első ajtajához, ahol miközben számon kérte a gépkocsivezetőt a vezetése miatt, behajolt a teherautó lehúzott ablakán és két kézzel megütötte a sértett arcát.

A garázda férfi cselekményének a helyszín közelében tartózkodó rendőrök vetettek véget, akik odamentek a vádlotthoz és felszólították, hogy fejezze be.

Az elkövető cselekménye a garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas - olvasható a közleményben.

Fotó: police.hu